عنوان : ( اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال )
نویسندگان: سیداحسان غیاثی , رضا ولی زاده , عباسعلی ناصریان ,چکیده
به منظور بررسی اثر روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتیاکسیدانی هسته انار بر متابولیسم و فیزیولوژی بز های سانن در دوره انتقال، تعداد ۱۸ راس بز شیری سانن با میانگین وزنی ۹ ± ۴۷ کیلوگرم، در قالب طرح کاملا تصادفی با نمونه برداریهای تکرار شده در زمان، در بازه زمانی ۲۱ روز قبل از زایش مورد بررسی قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل ۱)جیره پایه و ۴ درصد روغن خام تازه سویا ، ۲) جیره پایه و ۴ درصد، روغن خام اکسید شده سویا و ۳) جیره پایه و به ترتیب ۴ و ۸ درصد، روغن خام اکسید شده سویا و هسته انار بر مبنای ماده خشک بود. نتایج نشان داد که قابلیت هضم ریز مغذیها، نیتروژن آمونیاکی شکمبه و مصرف اختیاری خوراک در اثر تیمارهای ۲ و ۳ نسبت به سایر تیمارها به ترتیب به طور معنیداری کاهش و افزایش یافت. شاخص اسیدیته ادرار به طور معنیداری (۰۵/۰P
کلمات کلیدی
بز سانن; روغن اکسید شده; فیزیولوژی; متابولیسم; هسته انار@article{paperid:1066665,
author = {غیاثی, سیداحسان and ولی زاده, رضا and ناصریان, عباسعلی},
title = {اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال},
journal = {Iranian Journal of Applied Animal Science},
year = {2016},
volume = {8},
number = {1},
month = {June},
issn = {2251-628X},
pages = {1--17},
numpages = {16},
keywords = {بز سانن; روغن اکسید شده; فیزیولوژی; متابولیسم; هسته انار},
}
%0 Journal Article
%T اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال
%A غیاثی, سیداحسان
%A ولی زاده, رضا
%A ناصریان, عباسعلی
%J Iranian Journal of Applied Animal Science
%@ 2251-628X
%D 2016