علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (83), سال (2019-1) , صفحات (251-265)

عنوان : ( ارزیابی اثر پوشش زیست تخریب پذیر کنسانتره پروتئین آب پنیرو بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی های کیفی نارنگی (رقم دنسی) طی زمان تگهداری )

نویسندگان: پروین بقری , فخری شهیدی , ناصر صداقت ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر درسه سطح(غلظت صفر، 5 و 10درصد وزنی -حجمی ) و نوع بسته بندی شامل بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال (5درصد اکسیژن، 20 درصد دی اکسید کربن و 80 درصد نیتروژن) و هوای معمولی بر روی ویژگی های کیفی نارنگی در تناوب های زمانی صفر، 20، 40 و 60 روز طی نگهداری در4 درجه سانتی گراد بوده است. در این مطالعه میزان سفتی بافت، مواد جامد محلول، pH ، اسیدیته، درصد کاهش وزن، محتوای گاز، ویتامینc و ویژگی های حسی میوه نارنگی تحت تیمار های مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. براساس نتایج بدست آمده میوه های پوشش داده شده با 10 درصد کنسانتره پروتئین آب پنیر دارای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ویژگی های کیفی سفتی بافت، اسیدیته، ویتامینc و ویژگی های حسی را بهتر حفظ کردند. این نمونه ها کم ترین میزان دی اکسید کربن و بیش ترین میزان اکسیژن را داشتند. هم چنین کمترین مقدار pH، مواد جامد محلول و درصد کاهش وزن مربوط به این نمونه ها بود. نتایج نشان داد که بسته بندی نمونه های پوشش داده شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده سبب افزایش زمان ماندگاری نارنگی می- شود.

کلمات کلیدی

, نارنگی(Citrus reticulate Blanco), پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر, بسته بندی اتمسفر اصلاح شده, ویژگی های کیفی, ماندگاری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1071381,
author = {بقری, پروین and شهیدی, فخری and صداقت, ناصر},
title = {ارزیابی اثر پوشش زیست تخریب پذیر کنسانتره پروتئین آب پنیرو بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی های کیفی نارنگی (رقم دنسی) طی زمان تگهداری},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2019},
volume = {15},
number = {83},
month = {January},
issn = {2008-8787},
pages = {251--265},
numpages = {14},
keywords = {نارنگی(Citrus reticulate Blanco)، پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر، بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، ویژگی های کیفی، ماندگاری},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T ارزیابی اثر پوشش زیست تخریب پذیر کنسانتره پروتئین آب پنیرو بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی های کیفی نارنگی (رقم دنسی) طی زمان تگهداری
%A بقری, پروین
%A شهیدی, فخری
%A صداقت, ناصر
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2019

[Download]