عنوان : ( تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه های نایلونی و تولید گاز )
نویسندگان: عباسعلی ناصریان , رضا خداوردی , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
تشکیجبت ؿیویبیی، تجضیِپزیشی ؿکوجِای ٍ تَلیذ گبص ثِ سٍؽ آصهبیـگبّی ػیلاط ثَتِ گَجِفشًگی فشآٍسیؿذُ ثب تفبلِ خـک چغٌذسقٌذ ثب اػتفبدُ اص ػِ سأع گبٍ ًش ثبلغ ّلـتبیی داسای فیؼتَلای ؿکوجِای دائوی تقییی ؿذ. ًوًَِّبی آصهبیـی جوـآٍسی ٍ ثخـی اص آى خـکک ٍ ثخکؾ دیگکش ثکب ػغَح 8 ٍ 4 ،0دسکذ تفبلِ خـک چغٌذسقٌذ دس کیؼِّبی ًبیلًَی ػیلَ ؿذًذ ٍ پغ اص ثبصگـبیی، آصهَى تَلیذ گبص اًجبم ؿذ ٍ ثخـی اص ًوًَِّب ثکشای تقییی خلَکیبت تجضیِپزیشی هبدُ خـک، پشٍتئیی خبم ٍ دیَاسُ ػلَلی دس ػبفبت هتَالی اػتفبدُ ؿذ. تشکیت ؿیویبیی ثَتِ گَجِفشًگی ًـبى داد ککِ ایی گیبُ ثِتشتیت هحتَی 19/6ٍ 28/3 ،40/2 ،14 ،26دسکذ هبدُ خـک، پشٍتئیی خبم، دیَاسُ ػلَلی، دیَاسُ ػلَلی ثذٍى ّویػکلَلض ٍ خبکؼکتش خکبم اػت. فشاػٌجِّبی تجضیِ پزیشی هبدُ خـک ؿبهل، ثخؾ ػشیـ تجضیِ ( ،)aثخؾ کٌذتجضیِ ( ٍ )bثبثت ًشخ تجضیِ ( )cدسًوًَِ ػیلاط فشآٍسیؿذُ ثب ػغَح 8 ٍ 4 ،0دسکذ تفبلِ خـک چغٌذسقٌذ ثِتشتیت ثشاثکش ثکب 0/43،097/11 ،25/12 ٍ 0/067 ،45/15 ،20/57 ٍ 0/069 ،44/97 ،21/69دسککذ دس ػبفت ثَد. ّوچٌیی، فشاػٌجِّبی تَلیذ ٍ ًشخ تَلیذ گبص، هبدُ آلی قبثل هتبثَلیؼن ٍ اًشطی قبثل هتبثَلیؼن ًوًَِّبی آصهبیـی ثِتشتیت ثشاثش ثکب ،48/79 54/60 ،54/26هیلیلیتش ثِاصای گشم هبدُ خـک، 0/058 ،0/055 ،0/048هیلیلیتش دس ػبفت، 75/55 ،78/58 ،75/17گشم دس 100گشم هکبدُ خـکک ٍ 8/75 ،8/52 ،7/55هگبطٍل دس کیلَگشم هبدُ خـک تقییی ؿذ. ثِعَس کلی ًتبیج ایی آصهبیؾ ًـبى هیدّذ کِ ثَتِ گَجِفشًگی داسای تشکیجبت هغکزی هَسد ًیبص ًـخَاسکٌٌذگبى ثَدُ ٍ فولآٍسی ثب هَادی هبًٌذ تفبلِ خـک چغٌذسقٌذ ثبفث افضایؾ اسصؽ غزایی آى هیگشدد
کلمات کلیدی
, جضیِپزیشی, تشکیت ؿیویبیی, تَلیذ گبص, ػیلاط ثَتِ گَجِفشًگی@article{paperid:1071680,
author = {ناصریان, عباسعلی and خداوردی, رضا and ولی زاده, رضا and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه های نایلونی و تولید گاز},
journal = {پژوهشهای علوم دامی ایران},
year = {2018},
volume = {10},
number = {2},
month = {September},
issn = {2008-3106},
pages = {153--162},
numpages = {9},
keywords = {جضیِپزیشی، تشکیت ؿیویبیی، تَلیذ گبص، ػیلاط ثَتِ گَجِفشًگی},
}
%0 Journal Article
%T تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه های نایلونی و تولید گاز
%A ناصریان, عباسعلی
%A خداوردی, رضا
%A ولی زاده, رضا
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J پژوهشهای علوم دامی ایران
%@ 2008-3106
%D 2018