دانشگاه علوم پزشکی ایلام, دوره (27), شماره (3), سال (2019-8) , صفحات (14-26)

عنوان : ( بررسی اثر حلال عصاره گیری بر میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گیاهان دارویی بومی ایران )

نویسندگان: بهمن فاضلی نسب , نسرین مشتاقی , محمد فروزنده ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

عصاره گیاهی، بومادران، شکرشفا، نعناع و زوفا

کلمات کلیدی

, عصاره گیاهی, بومادران, شکرشفا, نعناع و زوفا