صنعت لاستیک ایران, دوره (26), شماره (105), سال (2022-6) , صفحات (5-19)

عنوان : ( تاثیر شتاب دهنده ها بر رئومتری پخت و خواص فیزیکی-مکانیکی لاستیک کلروپرن )

نویسندگان: سید سجاد فلاح , علی دشتی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش تاثیر شتاب‌دهنده‌های مختلف بر رفتار پخت و خواص فیزیکی-مکانیکی لاستیک کلروپرن (CR) بررسی شده است. در تهیه آمیزه های لاستیکی از شتاب‌دهنده‌های CBS، MBTS، TMTD و گوگرد در کنار ETU استفاده گردید. دوده N550 به عنوان پرکننده استفاده شد. پخت آمیزه‌ها در دمای oC150 و زمان 30 دقیقه انجام شد و شرایط پخت برای همه نمونه‌ها یکسان در نظر گرفته شد. خواص فیزیکی-مکانیکی نمونه های ولکانیده شامل سختی، مدول، استحکام کششی، ازدیاد طول در نقطه شکست و استحکام پارگی اندازه گیری شد. براساس نتایج رئومتری گشتاور و زمان ایمنی پخت با افزدون گوگرد و CBS به ETU نسبت به سامانه حاوی ETU تنها، افزایش پیدا نمود. نمونه های ولکانیده حاوی TMTD و ETU دارای بیشترین استحکام کششی، استحکام پارگی و مدول بود. اضافه کردن گوگرد همراه با ETU توانست موجب بهبود خواص مکانیکی مانند سختی، ازدیاد طول و استحکام کششی نسبت به سامانه پخت حاوی ETU به تنهایی شود.

کلمات کلیدی

, لاستیک کلروپرن, اتیلن‌ تیورا, خواص مکانیکی, سامانه پخت.
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1088468,
author = {فلاح, سید سجاد and دشتی, علی},
title = {تاثیر شتاب دهنده ها بر رئومتری پخت و خواص فیزیکی-مکانیکی لاستیک کلروپرن},
journal = {صنعت لاستیک ایران},
year = {2022},
volume = {26},
number = {105},
month = {June},
issn = {1563-0633},
pages = {5--19},
numpages = {14},
keywords = {لاستیک کلروپرن، اتیلن‌ تیورا، خواص مکانیکی، سامانه پخت.},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T تاثیر شتاب دهنده ها بر رئومتری پخت و خواص فیزیکی-مکانیکی لاستیک کلروپرن
%A فلاح, سید سجاد
%A دشتی, علی
%J صنعت لاستیک ایران
%@ 1563-0633
%D 2022

[Download]