علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (124), شماره (19), سال (2022-7) , صفحات (371-383)

عنوان : ( تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانوالکتروریسی شده استات سلولز/پلی اتیلن اکساید )

نویسندگان: پانته آ صالحی زاده , مسعود تقی زاده , زهرا امام جمعه ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

ﺰﻟﻮﻠـﺳ تﺎﺘـﺳا یﺎـﻫﺮﻤﯿﻠﭘ زا هﺪـﺷ ﯽﺴـﯾروﺮﺘﮑﻟا ﻮﻧﺎـﻧ فﺎـﯿﻟا ﺪـﯿﻟﻮ ) CA ( / ﺪﯾﺎﺴﮐا ﻦﻠﯿﺗا ﯽﻠﭘ ) PEO ( ﮏـﯾ ناﻮـﻨﻋ ﻪـﺑ ﻆﯿﻠﻏ ﮏﯿﺘﺳا ﺪﯿﺳا لﻮﻠﺤﻣ زا هدﺎﻔﺘﺳا ﺎﺑ ﺪﺷﺎﺑ ﯽﻣ ﯽﻤﺳ ﺮﯿﻏ لﻼﺣ . ،لﻮـﻠﺤﻣ ﻦـﯾا رد PEO / CA یﺎﻬﺘﺒﺴـﻧ ﺎـﺑ 2 - 5 / 1 - 1 تﻻاﺰـﮔا ، مﻮﯿﻧﻮﻣآ 3 ٪ ) w/w ( تﺎﻔﻟﻮـﺳ ﻞﯿـﺳدود ﻢﯾﺪـﺳ ﺖﻧﺎﺘﮑﻓرﻮـﺳ و ) SDS ( 3 - 5 / 0 - 1 ) w / w ٪ ( ﺖﺳا ﻪﺘﻓررﺎﮑﺑ . لﻮﻠﺤﻣ رد ﺎﻫﺮﻤﯿﻠﭘ ﯽﯾﺎﻬﻧ ﺖﻈﻠﻏ 7 ٪ ) w/v ( ﺪﺷﺎﺑ ﯽﻣ . ﻒـﻠﺘﺨﻣ یﺎﻬﺘﺒﺴـﻧ ﺮﯿﺛﺎﺗ ﻞـﺨﻠﺨﺗ و ﯽﮔ هرﺎﭘ و ﻢﯿﻠﺴﺗ ﻪﻄﻘﻧرد لﻮﻃ ،ﯽﺸﺸﮐ مﺎﮑﺤﺘﺳا ،ﺮﻄﻗ یور ﺮﺑ ﺖﻧﺎﺘﮑﻓرﻮﺳ وﺮﻤﯿﻠﭘ یﺰﮐﺮﻣ ﺐﮐﺮﻣ حﺮﻃ ﺦﺳﺎﭘ ﺢﻄﺳ شور ﻂﺳﻮﺗ ) RSM-CCRD ( فﺎﯿﻟا یزﺎﺳ ﻪﻨﯿﻬﺑ رﻮﻈﻨﻣ ﻪﺑ ﮑﻟا ﻮﻧﺎﻧ هﺪﺷ ﯽﺴﯾروﺮﺘ ) ENFs ( هﺪﯾدﺮﮔ ﯽﺳرﺮﺑ . ﻪﮐ ﺪﻧداد نﺎﺸﻧ ﺐﮐﺮﻣ نﻮﯿﺳﺮﮔر ﻞﯿﻠﺤﺗ ﺞﯾﺎﺘﻧ یژﻮﻟﻮﻓرﻮﻣ و لﻮﻠﺤﻣ تﺎﯿﺻﻮﺼﺧ ENFs یﺎﻬﺘﺒﺴﻧﺮﯿﺛﺄﺗ ﺖﺤﺗ تﺪﺷ ﻪﺑ CA/PEO و SDS ﺪﻧا ﻪﺘﻓﺮﮔراﺮﻗ . ﺮﻤﯿﻠﭘ ﮏﻤﮐراﺪﻘﻣ ﺶﯾاﺰﻓا PEO ﯽﻌﺑﺎـﺗ ﻪﮐ ،دﻮﺷ ﯽﻣ ﻪﺘﯾزﻮﮑﺴﯾو ﺶﯾاﺰﻓا ﺚﻋﺎﺑ ﻢﻫرد ﺎﺑ ﻪﺠﯿﺘﻧ رد و ﺖﺳا ﯽﻟﻮﮑﻟﻮﻣ نزو زا ﺪﺑﺎﯾ ﯽﻣ ﺶﯾاﺰﻓا فﺎﯿﻟا ﺮﻄﻗ ،ﺮﻤﯿﻠﭘ لﻮﻠﺤﻣ ﯽﮕﺘﺨﯿﻣآ . ناﺰﯿﻣ ﺶﯾاﺰﻓا SDS ندوﺰـﻓا و ﻮﻧﺎـﻧ فﺎﯿﻟا ﺮﻄﻗ هزاﺪﻧا ﺶﻫﺎﮐ ﺚﻋﺎﺑ ﯽﺤﻄﺳ ﺶﺸﮐ ﺶﻫﺎﮐ ﺎﺑ ﯽﮑﯾﺮﺘﮑﻟا ﺖﯾاﺪﻫ دﻮﺒﻬﺑ ﺚﻋﺎﺑ مﻮﯿﻧﻮﻣآ تﻻاﺰﮔا ) EC ( ددﺮﮔ ﯽﻣ . ﺮـﻄﻗ ENFs هﺪـﺷ ﻞﯿﮑﺸـﺗ 163 - 96 ﺪﺷﺎﺑ ﯽﻣ ﺮﺘﻣﻮﻧﺎﻧ . ﯽـﺒﯿﮐﺮﺗ ﺢﻄـﺳ رد ﯽﻠﮐ ﻪﻨﯿﻬﺑ CA/PEO 2 و SDS 5 / 1 ) w / w ٪ ( ﺪﺷﺎﺑ ﯽﻣ . ﺎﺑ مود ﻪﺒﺗﺮﻣ یا ﻪﻠﻤﺟ ﺪﻨﭼ یﺎﻬﻟﺪﻣ 97 / 0 - 86 / 0 = R 2 ﻞـﯿﻠﺤﺗ و ﻪﯾﺰﺠﺗ زا هدﺎﻔﺘﺳا ﺎﺑ ﺪﻧﺪﺷ هداد ﻪﻌﺳﻮﺗ ﯽﺒﻌﮑﻣ . یژﻮﻟﻮﻓرﻮﻣ و ﺮﻄﻗ ENFs ،ﺮـﻄﻗ ﺮﯿﺛﺄـﺗ ﺖﺤﺗ ﯽﻬﺟﻮﺗ ﻞﺑﺎﻗ رﻮﻃ ﻪﺑ ﯽـﮔ هرﺎـﭘ و ﻢﯿﻠﺴﺗ ﻪﻄﻘﻧرد لﻮﻃ و ﯽﺸﺸﮐ مﺎﮑﺤﺘﺳا ،ﻞﺨﻠﺨﺗ ) 0001 / 0 < P ( ﻪـﺑ و دراد راﺮـﻗ ﺐﯿﺗﺮﺗ ﻪﻨﯿﻬﺑ ﻪﻄﻘﻧ رد nm 99 ، 17 / 54 ، N/mm 2 017 / 0 و mm 5 ﺪﻨـﺷﺎﺑ ﯽﻣ . ﺮﺘﺸـﯿﺑ ENFs ﻪـﻨﯿﻣز رد ﺪـﻧردﺎﻗ ﻻﺎـﺑ ﯽﮑﯿﻧﺎـﮑﻣ ﺖﻣوﺎﻘﻣ و لﺎﻌﻓ یﺎﻫ نﺎﮑﻣ ﺎﺑ هﺮﻬﻣ نوﺪﺑ و ﺖﺧاﻮﻨﮑﯾ یﺎـﻫ رﺎﮑﺑ ﻒﻠﺘﺨﻣ ﺪﻧور .

کلمات کلیدی

, الکتروریسی, نانوالیاف, استات سلولز, پلی اتیلن اکساید, سورفکتانت
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1090613,
author = {پانته آ صالحی زاده and تقی زاده, مسعود and زهرا امام جمعه},
title = {تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانوالکتروریسی شده استات سلولز/پلی اتیلن اکساید},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2022},
volume = {124},
number = {19},
month = {July},
issn = {2008-8787},
pages = {371--383},
numpages = {12},
keywords = {الکتروریسی، نانوالیاف، استات سلولز، پلی اتیلن اکساید، سورفکتانت},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانوالکتروریسی شده استات سلولز/پلی اتیلن اکساید
%A پانته آ صالحی زاده
%A تقی زاده, مسعود
%A زهرا امام جمعه
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2022

[Download]