عنوان : ( استفاده از تکنیکهای بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری گز انگشتپیچ )
نویسندگان: زهرا رنگچیان , ناصر صداقت ,
چکیده
گز انگشتپیچ فراوردهای کمنظیر از جهت فرمولاسیون، که در کنار تأمین نیاز حسی علاقهمندان به شیرینی، بافت و ارزش تغذیهای فوق العادهای را برای مصرفکنندگان خود به ارمغان میآورد. علت ارزش تغذیهای بالای این فراورده حضور سفیده تخممرغ است که سرشار از پروتئینهای با ارزش بیولوژیکی بالاست. این فراورده دلپذیر با وجود قابلیتهای نوآوری، که هم در زمینه فرمولاسیون و هم بستهبندی برای آن متصور است مورد غفلت واقع شده است. بستهبندی این فراورده ارزشمند در بازار کنونی محدود به ظروف پلیاتیلنی دربدار سفید تکقسمتی بوده و عمدتاً با روش سنتی برچسبزنی میشوند. این در حالی است که ظروف بستهبندی متنوعی با درنظرگیری همه جوانب مربوط به یک بستهبندی مناسب و با کیفیت در بازارهای مختلف داخلی و خارجی در حال عرضه هستند. در این مقاله به معرفی گز انگشتپیچ و نحوه تولید آن، مقایسه آن با دو فراورده خامه مارشمالو و نوقای مایع و ارائه بستهبندیهای پیشنهادی جهت افزایش بازارپسندی و معرفی بهتر این فراورده به بازار تقاضا پرداخته میشود.
کلمات کلیدی
, گز انگشتپیچ, شیرینی, بستهبندی, پروتئین, سفیده تخممرغ@article{paperid:1101839,
author = {رنگچیان, زهرا and صداقت, ناصر},
title = {استفاده از تکنیکهای بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری گز انگشتپیچ},
journal = {علوم و فنون بسته بندی},
year = {2024},
volume = {11},
number = {59},
month = {December},
issn = {2228-6675},
pages = {33--41},
numpages = {8},
keywords = {گز انگشتپیچ، شیرینی، بستهبندی، پروتئین، سفیده تخممرغ},
}
%0 Journal Article
%T استفاده از تکنیکهای بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری گز انگشتپیچ
%A رنگچیان, زهرا
%A صداقت, ناصر
%J علوم و فنون بسته بندی
%@ 2228-6675
%D 2024