علوم و فناوری نساجی, دوره (8), شماره (3), سال (2019-10) , صفحات (33-45)

عنوان : ( مروری بر انتقال حرارت در منسوجات بخش اول: مطالعات تجربی )

نویسندگان: ندا دهقان , پدرام پیوندی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

شناخت خواص حرارتی منسوجات مانند راحتی حرارتی، حفاظت حرارتی و عایق حرارتی، یکی از موضوعات مورد توجه در صنایع می‌باشد. هدایت حرارتی و عایق حرارتی، پارامترهای کلیدی در انتقال حرارت در منسوجات به­شمار می­روند و آن­ها را می­توان با روش‌های مختلف، شامل روش‌های تجربی، حل تحلیلی و عددی ارزیابی کرد. در این میان، روش‌های عددی و تجربی بیشتر مورد توجه قرارگرفته است. تحلیل و شناخت رفتار حرارتی منسوجات با ویژگی‌های هندسی و ساختاری متفاوت با روش‌های تجربی امکان‌پذیر است. موارد تأثیرگذار بر خواص حرارتی شامل مواد سازنده، خواص ساختاری، ظرافت، سطح مقطع، تخلخل، ساختار نخ و خواص آن و همچنین ویژگی‌های ساختاری و فیزیکی پارچه و خواص تکمیلی بر روی آن است. هدف از این مطالعه، مرور پژوهش‌های تجربی انجام شده، جهت تعیین رفتار حرارتی منسوجات است. در بخش اول، روش‌های اندازه‌گیری خواص حرارتی مرور و در ادامه پارامترهای هندسی و ساختاری تأثیرگذار بر خواص حرارتی و معرفی شده توسط محققین، ارائه شده است.

کلمات کلیدی

انتقال حرارت هدایت حرارتی مقاومت حرارتی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1105359,
author = {ندا دهقان and پیوندی, پدرام},
title = {مروری بر انتقال حرارت در منسوجات بخش اول: مطالعات تجربی},
journal = {علوم و فناوری نساجی},
year = {2019},
volume = {8},
number = {3},
month = {October},
issn = {2151-7162},
pages = {33--45},
numpages = {12},
keywords = {انتقال حرارت هدایت حرارتی مقاومت حرارتی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T مروری بر انتقال حرارت در منسوجات بخش اول: مطالعات تجربی
%A ندا دهقان
%A پیوندی, پدرام
%J علوم و فناوری نساجی
%@ 2151-7162
%D 2019

[Download]