عنوان : ( مولفه های شیمیایی و گوارشی (شکمبه ای و روده ای) سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اوره و اسید سولفوریک و ت )
نویسندگان: محسن دانش مسگران , ملک حسین دلاور ,چکیده
به منظور بررسی تاثیر مقادیر متفاوت اوره و اسید سولفوریک بر مولفه های شیمیایی گوارشی (شکمبه ای و روده ای) سیلاژ یونجه و همچنین نقش خوراکی آن در تغذیه گاو های شیرده، آزمایشی در سه مرحله انجام شد. در مرحله اول یونجه خرد شده و ...
کلمات کلیدی
, سیلاژیونجه, قابلیت هضم شکمبه ای روده ای, اسید سولفوریک, شیر@article{paperid:201723,
author = {دانش مسگران, محسن and دلاور, ملک حسین},
title = {مولفه های شیمیایی و گوارشی (شکمبه ای و روده ای) سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اوره و اسید سولفوریک و ت},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2003},
volume = {17},
number = {2},
month = {March},
issn = {1029-4791},
pages = {221--231},
numpages = {10},
keywords = {سیلاژیونجه، قابلیت هضم شکمبه ای روده ای، اسید سولفوریک، شیر},
}
%0 Journal Article
%T مولفه های شیمیایی و گوارشی (شکمبه ای و روده ای) سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اوره و اسید سولفوریک و ت
%A دانش مسگران, محسن
%A دلاور, ملک حسین
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2003