عنوان : ( بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک )
نویسندگان: منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , شهرام بیرقی طوسی ,چکیده
در این پژوهش تاثیر پساب کره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت . به این منظور پساب کره شیرین به میزان 0، 1، 3 و 5 درصد با پودر شیر پس چرخ غنی شد که به ترتیب ماده جامد 10، 11، 13 و 15 درصد داشتند . برای مقایسه پودر شیر پس چرخ بازسازی شده با درصد مواد جامد مشابه (10، 11، 13 و 15 درصد) نیز تهیه گردید و به عنوان ماده اولیه در تولید ماست مورد استفاده قرار گرفت . ماستها با استفاده از کشت استاترماست (استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس) و کشتهای پروبیوتیک شامل بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تولید شدند ...
کلمات کلیدی
, ماست , پروبیوتیک , پساب کره , بیفیدوباکتریوم لاکتیس , لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس@article{paperid:202337,
author = {شاکری, منیرالسادات and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and نصیری محلاتی, مهدی and شهرام بیرقی طوسی},
title = {بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2006},
volume = {20},
number = {2},
month = {June},
issn = {1029-4791},
pages = {189--195},
numpages = {6},
keywords = {ماست ، پروبیوتیک ، پساب کره ، بیفیدوباکتریوم لاکتیس ، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک
%A شاکری, منیرالسادات
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A نصیری محلاتی, مهدی
%A شهرام بیرقی طوسی
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2006