بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: سنسور


موارد یافت شده: 23

1 - جداسازی باکتریهای لومینسانت از جانوران دریایی و به کارگیری آنها در ایجاد بیوسنسورها برای تشخیص آلودگی های محیطی (چکیده)
2 - بررسی اثر هال در صفحه گرافین برای نانو سنسورهای مغناطیسی در تکنولوژی CMOS (چکیده)
3 - بررسی اثر دما، pH و مقدار دکانال بر میزان نشر نور لومینسانس باکتری اشرشیاکلی مقاوم به آرسنیک به عنوان یک بیوسنسور (چکیده)
4 - استفاده از بیوسنسور میکروبی دستکاری ژنتیکی شده بعنوان یک ابزار کنترل کیفی آب چاههای مناطقی از خراسان رضوی (چکیده)
5 - بررسی کیفی آب چندین چاه در مشهد توسط بیوسنسور میکروبی لومینسانس (چکیده)
6 - بررسی تاثیر فلزات سنگین و بعضی دیگر از ترکیبات معدنی بر بیوسنسور میکروبی E.coli SM10 S1 luxAB (چکیده)
7 - بررسی حساسیت بیوسنسور میکروبی لومینسانس به چندین ترکیب آلی پرخطر (چکیده)
8 - معرفی ساختار و نحوه عملکرد بیوسنسور میکروبی لومینسانس حساس به آرسنیک (چکیده)
9 - جداسازی و بررسی خصوصیات مولکول هایscFv ضد HER2 با استفاده از تکنولوژی نمایش فاژی جهت تشخیص سرطان پستان (چکیده)
10 - بررسی مکان یابی و هدایت خودکار وسایل نقلیه کشاورزی با استفاده از داده های GPS (چکیده)
11 - کنترل تناسبی-رزونانسی فرکانس-تطبیقی جریان مبدل PWM متصل به شبکه بدون سنسور ولتاژ شبکه در سیستم های تولید پراکنده (چکیده)
12 - Examination of a genetically engineered bacterium as a biosensor to compare the quality of different milk brands (چکیده)
13 - تثیبت باکتری لومینسانس V.fisheri به روش سل _ ژل بر روی بستر سیلیکا با کاربری تشخیص SDS (چکیده)
14 - باکتریهای لومینسانس و کاربردهای آن (چکیده)
15 - بینی الکترونیکی وسیله ای برای تشخیص تقلبی بودن مواد غذایی (چکیده)
16 - ابزارهای نوین تشخیصی در شناسایی بیماریهای دامی (چکیده)
17 - بررسی ایمین زیستی آبهای زیرزمینی با استفاده از بیوسنسور میکروبی لومینسانس (چکیده)
18 - کنترل زاویهء اعضای مفصلی مصنوعی و طبیعی، با استفاده از سنسور ساخته شده از مواد هوشمند IPMC (چکیده)
19 - بررسی اثرات غلظت های مختلف عصاره آبی بر بیوسنسور میکروبی لومینسانس E.coli SM10 S1 (چکیده)
20 - خوشه بندی گره ها در شبکه های سنسور بی سیم با استفاده از الگوریتم ژنتیک (چکیده)
21 - بررسی اثرات غلظت های مختلف عصاره آبی زعفران بر بیوسنسور میکروبی لومینسانس E.coli SM10 S1 (چکیده)
22 - شناسایی پارامترهای مهم محصول و فرآیند و پیاده سازی کنترل فرآیند آماری (SPC) در فرآیند ماشینکاری تشتک سنسور روغن (چکیده)
23 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر