بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: خرما


موارد یافت شده: 41

1 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی میزان چروکیدگی خرما رقم مضافتی در طی فرآیند خشک کردن (چکیده)
2 - بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرما رقم مضافتی در خشک کن کابینتی آزمایشگاهی (چکیده)
3 - بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت موثر خرما رقم مضافتی در خشک کن خورشیدی کابینتی (چکیده)
4 - مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز (چکیده)
5 - بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن با استفاده از پردازش تصویر در خشک‌کن کابینتی خورشیدی (چکیده)
6 - بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن (چکیده)
7 - مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز (چکیده)
8 - بررسی ردپای اکولوژیک آب و شاخص های آب مجازی در محصولات پسته و خرما در استان کرمان (چکیده)
9 - برآورد کارایی فنی تولید کنندگان خرما در منطقه رودخانه براستان هرمزگان در سال 1390 Fulltext (چکیده)
10 - شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین (چکیده)
11 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
12 - تعیین مراحل رسیدگی خرمای مضافتی با استفاده از طیف سنجی رامان (چکیده)
13 - بررسی تاثیر سیاست حمایتی دولت بر ریسک درآمدی و هزینه تولید محصولات باغی منتخب)پسته، خرما، سیب و مرکبات( (چکیده)
14 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
15 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
16 - بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری دونات (چکیده)
17 - تعیین اثر دما ٬ زمان و pH برخاکستردر شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین (چکیده)
18 - تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر رنگ مغز وتخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
19 - تولید پودر خرما از شیره ی خرما با خشک کن پاششی (چکیده)
20 - بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
21 - اثر الیاف نخل خرما و آهک، به عنوان تثبیت کننده طبیعی، بر خصوصیات مکانیکی خشت (در شرایط محیطیِ با 35 درصد رطوبت) (چکیده)
22 - بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384 (چکیده)
23 - تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار (چکیده)
24 - تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio (چکیده)
25 - تعیین برخی خواص فیزیکی خرما زاهدی (چکیده)
26 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
27 - جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی (چکیده)
28 - مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی (In vitro) (چکیده)
29 - تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی (چکیده)
30 - بررسی بازاریابی خرما در ایران (مطالعه موردی شهرستان بم) (چکیده)
31 - بررسی منطقی بودن خرماکاران بم در استفاده از نهاده‌های تولید (چکیده)
32 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
33 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
34 - بررسی عوامل موثر بر ارزش صادرات محصولات کشاورزی باتاکید بر استانداردهای صادرات (پسته،بادام،زعفران،خرماوسیب) (چکیده)
35 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
36 - اثرات تنش آبی بر میزان جذب عناصر غذایی و عملکرد خرمای برحی (چکیده)
37 - ساخت جاذب های کربنی از هسته خرما با استفاده از عامل های شیمیایی اسید فسفریک و کلرید روی (چکیده)
38 - بررسی بازاریابی خرما: مطالعه موردی بم (چکیده)
39 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
40 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
41 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر