هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
عنوان : ( بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده )
نویسندگان: مصطفی مظاهری طهرانی , حامد طلاکار , نفیسه واحدی , سیدمحمدعلی رضوی ,فایل: 
 Full Text
چکیده
بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده
کلمات کلیدی
, ماست, کلرور کلسیمبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
			@inproceedings{paperid:1007317,
author = {مظاهری طهرانی, مصطفی and طلاکار, حامد and واحدی, نفیسه and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده},
booktitle = {هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {ماست، کلرور کلسیم},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A  طلاکار, حامد
%A  واحدی, نفیسه
%A  رضوی, سیدمحمدعلی
%J هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2008
            