عنوان : ( شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی )
نویسندگان: رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , محمدرضا عدالتیان دوم , احمدرضا بهرامی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
تلاش گسترده ای در سراسر دنیا به منظور مطالعه باکتری های اسید لاکتیک فرآورده های تخمیری سنتی از جمله ماست در جریان است
کلمات کلیدی
, فرآورده های لبنی سنتی, آغازگر, استرپتوکوکوس ترموفیلو س, لاکتوباسیلوس دلبروکی@article{paperid:1056682,
author = {حاجی محمدی فریمانی, رضا and حبیبی نجفی, محمدباقر and بی بی صدیقه فضلی بزاز and عدالتیان دوم, محمدرضا and بهرامی, احمدرضا},
title = {شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
volume = {14},
number = {63},
month = {May},
issn = {2008-8787},
pages = {41--50},
numpages = {9},
keywords = {فرآورده های لبنی سنتی،آغازگر، استرپتوکوکوس ترموفیلو س، لاکتوباسیلوس دلبروکی},
}
%0 Journal Article
%T شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
%A حاجی محمدی فریمانی, رضا
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A بی بی صدیقه فضلی بزاز
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A بهرامی, احمدرضا
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2017