همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت , 2023-10-16

عنوان : ( درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران با استفاده از کمپلکس صمغ دانه ی ریحان- کنسانتره ی پروتئین آبپنیر )

نویسندگان: فرزانه شریف , سیدمحمدعلی رضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پژوهش حاضر با هدف استفاده بهینه از محصول جانبی زعفران به عنوان پسماند کشاورزی انجام شد. گلبرگ زعفران منبع غنی از ترکیبات زیستفعال و آنتوسیانینها میباشد. آنتوسیانینها مواد غذایی با ارزش افزوده هستند که در برابر شرایط محیطی ناپایدارند. فنآوری درونپوشانی به طور گسترده برای افزایش پایداری، دسترسی زیستی و ایجاد خواص رهاسازی کنترل شده مواد زیستفعال، مورد بررسی قرار گرفته است . در این مطالعه، عصارهی گلبرگ زعفران با استفاده از کمپلکس صمغ دانهی ریحان کنسانترهی پروتئین آبپنیر در - نسبتهای مختلف هسته به دیواره ) 1 به 3 و 1 به 5 ( درونپوشانی شد و اندازه ذرات، شاخص بسپراکندگی ( 1PDI (، پتانسیل زتا و کارآیی به دام انداختن آنتوسیانین عصارهی گلبرگ زعفران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که غلظت بیوپلیمرها بر اندازه ذرات و PDI اثر معنیدار و نسبت هسته به دیواره بر پتانسیل زتا اثر معنیداری داشت. در بررسی کارآیی درونپوشانی، غلظت مواد دیواره و نسبت هسته به دیواره به طور معنیداری بر بازده درونپوشانی اثر داشته و بازده درونپوشانی نمونهها از 1۸ / 1۷ تا ۴۷ / 5۷ درصد متغیر بود.

کلمات کلیدی

, گلبرگ زعفران, آنتوسیانین, درونپوشانی, صمغ دانهی ریحان, کنسانتره پروتئین آبپنیر
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1096845,
author = {شریف, فرزانه and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران با استفاده از کمپلکس صمغ دانه ی ریحان- کنسانتره ی پروتئین آبپنیر},
booktitle = {همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2023},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {گلبرگ زعفران، آنتوسیانین، درونپوشانی، صمغ دانهی ریحان، کنسانتره پروتئین آبپنیر},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران با استفاده از کمپلکس صمغ دانه ی ریحان- کنسانتره ی پروتئین آبپنیر
%A شریف, فرزانه
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2023

[Download]