هشتمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران , 2024-01-30

Title : ( تأثیر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید بر محتوی ترکیبات اسانسی گیاه نعناع فلفلی )

Authors: Ali Ganjeali ,

Citation: BibTeX | EndNote

Abstract

نعناع فلفلی به دلیل داشتن ترکیبات اسانسی فرار، یکی از مهمترین و باارزشترین گیاهان دارویی میباشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید )،1 1.1 و 1 میلیموالر( بر روی ترکیبات اسانسی گیاه نعناع فلفلی انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد سالیسیلیک اسید باعث افزایش میزان ترکیبات اسانس نعناع فلفلی مانند منتول و ،1 8 سینئول شده است. براساس نتایج حاصل، بیشترین درصد منتول )21.23 درصد( در تیمار 1.1 میلیموالر سالیسیلیک اسید مشاهده شد که در مقایسه با تیمار شاهد )10 درصد(، افزایش معنیداری داشت. عالوه بر این، کاربرد سالیسیلیک اسید، میزان ترکیبات اسانس نعناع فلفلی مانند منتوفوران و پولگون را کاهش داد. بهطورکلی، کاربرد سالیسیلیک اسید محرک مناسبی برای افزایش کیفیت و کمیت ترکیبات اسانسی در گیاهان دارویی میباشد.

Keywords

, رکیبات ترپنوئیدی, منتول, MASS-G
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1097979,
author = {Ganjeali, Ali},
title = {تأثیر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید بر محتوی ترکیبات اسانسی گیاه نعناع فلفلی},
booktitle = {هشتمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران},
year = {2024},
location = {کرمان, IRAN},
keywords = {رکیبات ترپنوئیدی، منتول، MASS-G},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تأثیر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید بر محتوی ترکیبات اسانسی گیاه نعناع فلفلی
%A Ganjeali, Ali
%J هشتمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران
%D 2024

[Download]