بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: زرشک


موارد یافت شده: 31

1 - کنترل آلودگی ریزنمونه های جوانه زرشک بیدانه در شرایط درون شیشه ای (چکیده)
2 - ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران (چکیده)
3 - اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی (چکیده)
4 - پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH (چکیده)
5 - اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی (چکیده)
6 - بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (چکیده)
7 - بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه (چکیده)
8 - ارزیابی خواص فنل کل و ضد رادیکالی عصاره های ریشه زرشک استخراج شده با روش استخراج سیال فوق بحرانی (چکیده)
9 - بررسی کارآیی فنی تولیدکنندگان زرشک در استان خراسان جنوبی (چکیده)
10 - بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه زرشک کاران (مطالعه موردی: شهرستان قاین ) (چکیده)
11 - اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris (چکیده)
12 - تغییرات مقدار آنتوسیانین موجود در میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)در پاسخ به تاریخ برداشت و ساعات برداشت روزانه (چکیده)
13 - تعیین نواحی مستعد کشت زرشک در استان خراسان رضوی با استفاده از gis (چکیده)
14 - بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک (چکیده)
15 - بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد زرشک (چکیده)
16 - بررسی عوامل کیفی موثر بر قیمت زرشک (چکیده)
17 - طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری (چکیده)
18 - بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma) (چکیده)
19 - تعیین مناسبترین زمان برداشت میوه زرشک بی دانه از نظر بهبود صفات کمی (چکیده)
20 - مطالعه ارتباط زمان برداشت و شاخص های کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)
21 - ارزیابی اثرات مدیریت برداشت و روش های خشک کردن محصول بر فاکتور های کیفی زرشک بی دانه (چکیده)
22 - ارزیابی تغییرات کیفی میوه زرشک بی دانه در پاسخ به ساعات برداشت روزانه (چکیده)
23 - بررسی تنش خشکی بر کلروفیل برگ گیاه زرشک زینتی (چکیده)
24 - اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک (چکیده)
25 - تأثیر بسته های محتوی نانو ذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی (چکیده)
26 - اثر تاریخ برداشت بر شاخص های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)
27 - بررسی تنوع توده های وحشی و زراعی زرشک استان های خراسان با استفاده از نشانگر های مورفولوژیکی و ارزیابی کارآیی آن در مطالعات سیستماتیک (چکیده)
28 - بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های وحشی و زراعی زرشک (Berberis sp.) استانهای خراسان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
29 - بررسیتنوع توده های وحشی و زراعی زرشک استانهای خراسان با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مقایسه کارایی آن با نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
30 - تأثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته بندیهای معمولی پلی اتیلن (چکیده)
31 - بررسی و تحلیل کارآیی و بازاریابی زرشک کاران استان خراسان (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر