بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: خربزه


موارد یافت شده: 30

1 - اثر کیفیت آب و مدیریت کاربرد آب شور در سیستم آبیاری قطره‌ای بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در خربزه دیررس (چکیده)
2 - ارزیابی کارایی مصرف انرژی در تولید خربزه(Cucumis melo L.) در استانهای خراسان رضوی و جنوبی (چکیده)
3 - مطالعه ویژیگی های ریخت شناسی، کمی و کیفی برخی توده های بومی خربزه ایران (چکیده)
4 - تأثیر آبیاری با آب شور بر ویژگی‌های فنولوژیکی خربزه (مطالعه موردی خربزه توده مه‌ولاتی در مشهد) (چکیده)
5 - ردیابی،تکثیر و توالی یابی بخشی از ژن MRGH21 در رقم خاتونی خربزه (چکیده)
6 - اثرات دور آبیاری و خاکپوش بر برخی خصوصیات زراعی و عملکرد خربزه (چکیده)
7 - بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری (چکیده)
8 - بررسی دامنه تحمل جوانه زنی بذور خربزه وحشی به pH (چکیده)
9 - بررسی اثر دما، خشکی و شوری بر جوانه زنی بذور علف هرز مهاجم خربزه وحشی(Cucumis melo) (چکیده)
10 - بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی (چکیده)
11 - ردیابی،تکثیر و توالی یابی بخشی از ژن MRGH21 در رقم خاتونی خربزه (چکیده)
12 - بررسی اثر ریزقلمه و نسبت هورمونی در القاء باززایی مستقیم در رقم محلی خاتونی خربزه (چکیده)
13 - فینگرپرینت DNA تعدادی از ارقام خربزه ایرانی با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD و ISSR (چکیده)
14 - ردیابی هومولوگ ژن های مقاومت در تعدادی از ارقام خربزه (چکیده)
15 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
16 - ارزابی تحمل خربزه(Cocomis melo L.) و هندوانه (Citrolus lanattus )به علف کش های متری بیوزین و هالوکسی فوپ-آر- متیل استر (چکیده)
17 - بررسی تنوع ژنتیکی در الگوی باندی ژنهای حامل توالیهای تکرار شونده در تعدادی از ارقام خربزه ایران (چکیده)
18 - تعیین و مقایسه خواص مکانیکی خربزه قصری و خاتونی (چکیده)
19 - ردیابی ژن MRGH12 در ارقام خاتونی و خاقانی خربزه (چکیده)
20 - مطالعه و ارزیابی شاخصهای انرژی برای تولید خربزه در شهرستان تایباد (چکیده)
21 - استفاده از روش پردازش تصویر در تعیین حجم خربزه و مقایسه آن با روش جابه جایی آب (چکیده)
22 - بررسی خواص فیزیکی خربزه قصری و خاتونی (چکیده)
23 - بررسی همبستگی بیماری زایی و تنوع ژنتیکی جدایه های عامل پژمردگی خربزه خراسان (چکیده)
24 - تولید نوشیدنی ماندگار و پالپ منجمد از هندوانه ، طالبی و خربزه (چکیده)
25 - بررسی اثر آرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های شیمیایی و حسی فرآورده های گوشتی (چکیده)
26 - بررسی بقایای سموم در محصولات کشاورزی ایران مطالعه موردی: بررسی بقایای دیازینون در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon) (چکیده)
27 - دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن (چکیده)
28 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
29 - بررسی باقیمانده سم دیازینون در واریته‌های مختلف خربزه استان خراسان رضوی پس از سه مرتبه سمپاشی (چکیده)
30 - تعیین خصوصیات مکانیکی سه واریته خربزه (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر