بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22

عنوان : ( ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه )

نویسندگان: رضا فرهوش , محمدحسین توسلی کفرانی , سمیه سادات علوی رفیعی , عاطفه زمانی قلعه شاهی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش، اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه در غلظتهای 400، 800 و 1600 پی پی ام در به تاخیر انداختن فساد اکسایشی روغن آفتابگردان تصفیه شده بررسی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با روشهای اندازه گیری میزان قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد DPPH، قدرت احیا کنندگی آهن (FRAP) و آزمون گرمخانه گذاری اندازه گیری و با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه شد. مبنی بر نتایج آزمون گرمخانه گذاری، عصاره متانولی پوست بنه در غلظتهای 800 و 1600 پی پی ام از قدرت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به آنتی اکسیدان سنتزی BHT برخوردار بود. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی در آزمون مهار رادیکالهای آزاد بیشتر از آنتی اکسیدان سنتزی BHT بود اما از این نظر اختلاف معنی داری بین آنها مشاهده نشد. قدرت احیا کنندگی عصاره متانولی پوست بنه از آنتی اکسیدان سنتزی BHT کمتر بود. مطالعات انجام شده روی روغن پوست بنه حاکی از وجود خواص آنتی اکسیدانی در این روغن بویژه در دماهای بالا بود.

کلمات کلیدی

, عصاره متانولی, فعالیت آنتی اکسیدانی, قدرت احیا کنندگی, اکسایش, روغن آفتابگردان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1027515,
author = {فرهوش, رضا and توسلی کفرانی, محمدحسین and علوی رفیعی, سمیه سادات and زمانی قلعه شاهی, عاطفه},
title = {ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {عصاره متانولی، فعالیت آنتی اکسیدانی، قدرت احیا کنندگی، اکسایش، روغن آفتابگردان},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی روغن پوست بنه
%A فرهوش, رضا
%A توسلی کفرانی, محمدحسین
%A علوی رفیعی, سمیه سادات
%A زمانی قلعه شاهی, عاطفه
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011

[Download]