عنوان : ( بررسی تأثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی )
نویسندگان: هادی افکار , علی کیانی فر , حسین زمانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نان مسطح) نان با ضخامت کم و سطح صاف( بر خلاف نان حجیم در کشورهای اندکی از جمله ایران مورد استفاده قرار میگیرد و تحقیقات بسیار کمی درباره آن انجام شده است. هدف از انجا م این پژوهش، بررسی عددی و آزمایشگاهی میزان تخلخل و روشنایی سطح در نان مسطح پختهشده با پروفیلهای مختلف شار حرارتی پل های صعودی میباشد. در این پژوهش، به منظور بررسی اثر پروفیلهای مختلف شار حرارتی در فرایند پخت نان مسطح متخلخل، نانهای مورد نیاز با استفاده از دستگاه ساخت هشده در مقیاس آزمایشگاهی پختهشده و معادلات انتقال گرما، جرم، تخلخل و روشنایی به صورت عددی با استفاده از روش تفاضل محدود در نر مافزار مطلب مدلسازی شدهاند. نتایج نشان داد که مقادیر آزمایشگاهی و عددی مطابقت خوبی با یکدیگر دارند. سه پروفیل شار حرارتی پلهای صعودی با گامهای زمانی مختلف به صورت آزمایشگاهی و عددی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج تجربی نشان دادند که وضعیت تخلخل نان پخت هشده با پروفیل شار حرارتی صعودی با چهار پله، منظم تر و میانگین مقادیر قطر و مساحت منافذ در تصاویر حاصل از عکس میکروسکوپ الکترونی نسبت به پروفیلهای مورد بررسی دیگر بیشتر می- )SEM( رویشی باشد. همچنین با توجه به نتایج تجربی و عددی مشاهده شد پارامتر مربوط به روشنایی سطح نان برای نان پختهشده با پروفیل شار حرارتی صعودی با چهار پله در محدوده مناسب میباشد
کلمات کلیدی
, انتقال گرما و جرم, نان مسطح متخلخل, شار حرارتی صعودی پلهای, تفاضل محدود, روشنایی نان@article{paperid:1087726,
author = {افکار, هادی and کیانی فر, علی and حسین زمانی},
title = {بررسی تأثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی},
journal = {مهندسی مکانیک مدرس},
year = {2021},
volume = {21},
number = {6},
month = {May},
issn = {1027-5940},
pages = {367--378},
numpages = {11},
keywords = {انتقال گرما و جرم-نان مسطح متخلخل-شار حرارتی صعودی پلهای-تفاضل محدود-روشنایی نان},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تأثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی
%A افکار, هادی
%A کیانی فر, علی
%A حسین زمانی
%J مهندسی مکانیک مدرس
%@ 1027-5940
%D 2021