جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: اکستروژن
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
خلر
رضایت زناشویی
فراشناخت
مدیریت
حسابدارى
یادگیری
یادگیری
Heat stress effects
فلسفه
حقوقی
پژوهش
فرکتال
منشادی
جوارشکیان
روحی گل خطمی
اکبرزاده توتونچی
فرشیدیان فر
کدو پوست کاغذی
کدو
عفتی
optimal control +fuzzy
ansys
مدل سازی
مدل سازی
نقدینگی
dependence
وابسته
وابستگی
محمد صالح
Iranian Seminar of Analytical Chemistry