جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: صادقیان
نام مجله: پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع
مرتضی کرمی
کرمی
رکورد
iot
lashkaripour
محیط زیست
شادکامی
نشست زمین
جعفر نباتی
تصویر ذهنی
احمد نظامی
جعفر نباتی
حدیث
پرویز رضوانی مقدم
محسن جهان
آلتراسونیک
نشست لوله
پنیر
پنیر
پنیر پروسس
جواد ساده
بولتزمن
acari
مقاومت آنتی بیوتیکی
بررسی و مقایسه شاخص های مختلف
zno nanofluids
لشکری
لشکری
سیلیس