• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: مافین


موارد یافت شده: 1

1 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • مافین
  • مافین
  • بتن سبک
  • خوشه بندی
  • چشمه گیلاس
  • parchami
  • parchami
  • parchami
  • آمار
  • درگیری تحصیلی
  • درگیری تحصیلی
  • علی اصغر بهشتی
  • کارشکی
  • زبان و ادبیات انگلیسی
  • مافین
  • اکباتانی
  • اکباتانی
  • آبدار
  • مهندسی آب
  • مهندسی آب
  • تجارت الکترونیک
  • فرزین قائمی
  • محمود شور
  • علی تهرانی فر
  • اهن
  • کلرید کلسیم
  • کامل نیا
  • مهدی مرادی
  • بهزاد کاردان
  • محمود لاری

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه