علوم آب و خاک, دوره (11), شماره (40), سال (2007-3) , صفحات (339-350)

عنوان : ( ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اسیدهای فرمیک و سولفوریک و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای هلشتاین تازه زا )

نویسندگان: محسن دانش مسگران , مهدی بهگر , حسن نصیری مقدم , سعید سبحانی راد ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

گاوهای تازه زا، سیلاژ یونجه، اسید فرمیک، اسید سولفوریک

کلمات کلیدی

, گاوهای تازه زا, سیلاژ یونجه, اسید فرمیک, اسید سولفوریک