Title : Evaluation of optimun conditions in prelimimg step in sugar beet industries ( ارزیابی شرایط بهینه در تصفیه مقدماتی صنایع قند )
Authors: Khalil Behzad ,Abstract
Relative surface area of sugerbeet is an important criteria in respiration rate and hence sugar loss in silo. Measuring relative surface of sugarbeet is very difficult in practic; therefore it is very important to have a rapid and precise method for estimating the sugarbeet relative surface. In this research, correlation between relative surface area and weight of sugarbeet was investigated. Results showed that there is a high correlation between these two criteria (R2=0/96) and therefore by the used model sugarbeet relative surface area can be estimated. On the other hand by disregarding the sugarbeets with relative surface area greater than 1cm2/g from the sugarbeet lots in silo enhancement of sugar yield was achieved. Mean values of sugar yield for Jowein, Ghahestan and Torbat Heidarieh were 12.6, 6/0 and 6.15% respectively.
سطح نسبی چغندرقند از شاخصهای کمی مهم در ارزیابی شدت تنفس چغندر و در نتیجه برآورد ضایعات قندی سیلوها میباشد. اندازهگیری سطح نسبی چغندرقند در عمل کار مشکلی است، از این رو بدستآوردن روش سریع و دقیق برای برآورد سطح نسبی چغندرقند و در نتیجه برآورد ضایعات سیلوها حائز اهمیت است. در این تحقیق با استفاده از مدل ریاضی، همبستگی بین وزن چغندر قند با سطح نسبی آن بررسی شده است. این مدل در مقیاس صنعتی در سه کارخانه قند مختلف مورد آزمون قرار گرفت، نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بین وزن و سطح نسبی چغندرقند همبستگی بالایی وجود دارد( 96/0 = R2 )، بطوریکه با اطمینان بالای 95 درصد میتوان از مدل پیشنهادی برای محاسبه سطح نسبی چغندرقند استفاده نمود . با جداسازی چغندرهای دارای سطح نسبی بزرگتر از cm2/g1 و ذخیرهسازی چغندرهای با سطح نسبی کوچکتر از cm2/g1 (بزرگتر از 250 گرم) میانگین استحصال در طی سه بهرهبرداری در قند جوین 6/12 و در طی دو بهرهبرداری در قند قهستان 6 و در قند تربت حیدریه 15/6 واحد افزایش نشان داد.
Keywords
, چغندر قند, تصفیه, بهینه سازی@inproceedings{paperid:1004991,
author = {Behzad, Khalil},
title = {Evaluation of optimun conditions in prelimimg step in sugar beet industries},
booktitle = {نوآوری ها در تکنولوژی های غذایی},
year = {2006},
keywords = {چغندر قند، تصفیه، بهینه سازی},
}
%0 Conference Proceedings
%T Evaluation of optimun conditions in prelimimg step in sugar beet industries
%A Behzad, Khalil
%J نوآوری ها در تکنولوژی های غذایی
%D 2006