دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران , 2005-11-15
عنوان : ( مزایای استفاده از بخار super heat برای خشک کردن مواد غذایی با مطالعه خاص بر روی تفاله چغندر قند )
نویسندگان: علی میرسپاهی , سید محمدتقی حامدموسویان ,چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1005758,
author = {میرسپاهی, علی and حامدموسویان, سید محمدتقی},
title = {مزایای استفاده از بخار super heat برای خشک کردن مواد غذایی با مطالعه خاص بر روی تفاله چغندر قند},
booktitle = {دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران},
year = {2005},
location = {زاهدان, ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T مزایای استفاده از بخار super heat برای خشک کردن مواد غذایی با مطالعه خاص بر روی تفاله چغندر قند
%A میرسپاهی, علی
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%J دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
%D 2005