عنوان : ( کاربرد لوله های حرارتی در سیستم های بازیافت حرارتی (فرآیند های خشک کن، سرد کن و رطوبت زدایی در صنایع غذایی) )
نویسندگان: سید محمدتقی حامدموسویان , سیدحسین نوعی باغبان , سمانه جعفری ,چکیده
برای اولین بار، Gaugler در سال 1944 یک وسیله انتقال حرارت کم وزن را ابداع کرد، که در اصل لوله حرارتی امروزی بود. محققان تا به امروز در زمینه لوله های حرارتی به پیشرفت های زیادی دست یافتند. لوله حرارتی یک وسیله انتقال حرارت دو فازی، با قابلیت هدایت حرارتی بسیار بالا و موثر می باشد که می تواند به دو صورت استوانه ای و مسطح ساخته شوند. به عنوان کاربرد این گونه لوله ها می توانند در صفحات فلزی خنک کننده که به منبع حرارتی متصلند جاسازی شوند و یا برای انتقال حرارت بهتر سیال به تعدادی پره متصل شوند. در انتقال فلاکس های حرارتی بالا، مبدل های حرارتی با لوله های حرارتی به دلیل ظرفیت انتقال حرارت بالایی که دارند، نسبت به مبدل های حرارتی سنتی بسیار کوچکترند. حرارت می تواند توسط سیال عامل در یک لوله حرارتی در بخش تبخیر کننده جذب شود و سپس به بخش کندانسور منتقل شود. در بخش تبخیر کننده سیال بخار می شود و در بخش کندانسور بخار کندانس می شود و باعث آزاد شدن حرارت و سرد شدن سیال می شود. به کارگیری لوله های حرارتی پره دار در چرخه خشک کن وسایل خانگی برای بازیافت حرارت، موجب ذخیره انرژی قابل توجهی در بخش های خانگی می شود، همچنین یکی از روش های مؤثر در بازیافت حرارت فرآیندهای رطوبت زدایی، استفاده از لوله های حرارتی می باشد.
کلمات کلیدی
, لوله حرارتی, بازیافت حرارت, فرآیندهای خشک کن, سردکن و رطوبت زدایی, صنایع غذایی@inproceedings{paperid:1005769,
author = {حامدموسویان, سید محمدتقی and نوعی باغبان, سیدحسین and سمانه جعفری},
title = {کاربرد لوله های حرارتی در سیستم های بازیافت حرارتی (فرآیند های خشک کن، سرد کن و رطوبت زدایی در صنایع غذایی)},
booktitle = {کنفرانس مدیریت و مهندسی صنایع غذایی ایران و اولین کنفرانس ملی غدای عملگر},
year = {2007},
location = {تهران, ايران},
keywords = {لوله حرارتی، بازیافت حرارت، فرآیندهای خشک کن، سردکن و رطوبت زدایی، صنایع غذایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد لوله های حرارتی در سیستم های بازیافت حرارتی (فرآیند های خشک کن، سرد کن و رطوبت زدایی در صنایع غذایی)
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A نوعی باغبان, سیدحسین
%A سمانه جعفری
%J کنفرانس مدیریت و مهندسی صنایع غذایی ایران و اولین کنفرانس ملی غدای عملگر
%D 2007