همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03
عنوان : ( دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن )
نویسندگان: علی شریف ,فایل: Full Text
چکیده
میوه خربزه در فصل تابستان به میزان زیادی مصرف میشود ولی از دانه هایش زیاد استفاده نمیشود و بعنوان ضایعات تلقی میشود. در این پروزه خصوصیات مختلف روغن دانه خربزه خرقانی موردانالیز قرار گر فت......
کلمات کلیدی
, روغن, دانه خربزه, تری گلیسیرید, کروماتوگرافیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1007243,
author = {شریف, علی},
title = {دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {روغن-دانه خربزه- تری گلیسیرید- کروماتوگرافی},
}
%0 Conference Proceedings
%T دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن
%A شریف, علی
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008