همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن )

نویسندگان: علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

میوه خربزه در فصل تابستان به میزان زیادی مصرف میشود ولی از دانه هایش زیاد استفاده نمیشود و بعنوان ضایعات تلقی میشود. در این پروزه خصوصیات مختلف روغن دانه خربزه خرقانی موردانالیز قرار گر فت......

کلمات کلیدی

, روغن, دانه خربزه, تری گلیسیرید, کروماتوگرافی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007243,
author = {شریف, علی},
title = {دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {روغن-دانه خربزه- تری گلیسیرید- کروماتوگرافی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن
%A شریف, علی
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]