اولین همایش ملی فراوری وبسته بندی پسته , 2007-11-04

عنوان : ( بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی )

نویسندگان: علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پسته ایران از لحاظ کیفیت از مرغوبیت بالایی بر خور دار بوده دارای بهترین عطر و طعم میباشد.این محصول از جایگاه اقتصادی بالایی در کشور برخوردار است . از عوامل موثر بر میزان صادرات پسته کشور میتوان به افزایش کیفیت پسته و بسته بندی مناسب اشاره نمود. در این تحقیق پسته شور واریته اوحدی از لحاظ صفات حسی(طعم-بافت وپذیرش کلی) مورد ازمون قرار گرفته........

کلمات کلیدی

, پسته برشته , بسته بندی, فیلم5 لایه مرکب, فیلم متالیزه, opp , ارزیابی حسی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007307,
author = {شریف, علی},
title = {بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی},
booktitle = {اولین همایش ملی فراوری وبسته بندی پسته},
year = {2007},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پسته برشته -بسته بندی-فیلم5 لایه مرکب-فیلم متالیزه-opp -ارزیابی حسی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی
%A شریف, علی
%J اولین همایش ملی فراوری وبسته بندی پسته
%D 2007

[Download]