همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با توجه به تولید رسوب در روی دیگ های ب خ ا ر ( عایق حرارتی ) در انتقال حرارت دخالت کرده و موجب پیدایش نقاط فوق العاده گرم به دلیل بالا رفتن حرارت در این نقطه می گردد که عملاً باعث ترکیدگی کوره های بخا ر و راندمان کم این کوره ها می گرد د ل ذ ا معیارهایی جهت اندازه گ یری و کنترل آنها چه در مصرف آب کارکنان چه مصرف آب کوره بخار نیاز به بررسی دارد و نیاز ت ص ف ی ه خارجی و داخلی کوره بخار به خوبی لازم است . آب مصرفی کارخانجات نیشکر ممکن اس ت به دلایل مختلف آلوده شده است، لذا آب قابل مصرف بایستی دارای شرایط خاص با ش د . به دی گر سخن آبی را که می خواهیم به عنوان آب مصرفی در خط تولید نیشکر استفاده نمائیم بایستی مطابق با استانداردهای موجو د باشد که از طرف سازمانهای معتبر جهانی یا مطابق با استانداردهای داخلی باشد . استانداردها ممکن است به دو صورت ارائه گردند که عبارتند از : الف) حداکثر مطلوب : عبارت است از حداکثر غلظتی از مواد که برای آ ب مصرفی در کارخانجات نیشک ر تشخیص داده می شود چنانچه آب حاوی مواد در غلظت بالاتر از این حد باشد از نظر کیفیت در حد پائین تری قرار دارد . ب) حداکثر مجاز : عبارتست از حدی که ، اگر غلظت مواد موجود در آ ب از آن تجاوز کند آب مورد نظر برا ی استفاده د ر خط تولی د مناسب نمی باشد و مصرف آن در دراز مدت اثرات زیان بخشی بر بخش های مختلف کارخانه مثل دیگ بخار و ... باقی خواهد گذاشت. شناسایی ویژگی هایی که در فرآیند تصفیه آ ب جهت استفاده در خط تولید ضروری به نظر می ر سند و ب ایستی با استانداردها ی موجود مطابقت داشته باشند عبارتند از : ویژگی های فیزیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر ویژگی های شیمیایی آب مصرفی کارخانجات نیشکر ویژگی های بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر

کلمات کلیدی

, نیشکر , آّب مصرفی , بیولوژیکی , فیزیکی , شیمیایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007373,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوجان, ايران},
keywords = {نیشکر ، آّب مصرفی ، بیولوژیکی ، فیزیکی ، شیمیایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]