همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( بسته بندی روغنهای خوراکی )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

عوامل مختلفی بر پایدار ی روغن های خوراکی مؤثرند که باید در انتخاب نوع ماده بسته بندی به آنها توجه ش و د . روغن ها ب ه وسیله نور در ح ضور اکسیژن موجود در ظرف بسته بندی در طی مراحل نگهداری در معرض ف س ا د می باشند.اگرچه بسته بندی بطری های پلاستیکی رنگی و شیشه های رنگی، محصول را در م ق ا ب ل نور محافظت می کند ولی در مواردی که مصرف کننده ترجیح می د ه د که موقع خرید رنگ و شفافیت روغن را ببیند، بایستی در ب س ت ه بندی شفاف عرضه شود. از آنجایی که بطری های پلاستیکی بسی ا ر رواج یافته ا ند، باید در نظر داشت ظروف بسته بندی پلاستیکی استحکام کافی داشته با ش د و روغن را نسبت به عبور اک سیژن و بخا ر آب، محفوظ نگه دارد. تحقیقات نشان دادند ک ه در بین مواد بسته بندی نظیر قوطی ف لزی، بطری های شیشه ای زرد کهرب ایی و شف اف و بطری ه ا ی پلاستیکی، بیشترین مدت نگهداری روغن ها در قوطی های ف لزی و پس از آن در شیشه ای زرد کهرب ا یی می باشد. لذا لازم است روغن مورد نیاز واحد های فرایند کننده مواد غذایی در قوطی ها یا تانکر ه ایی از جنس استیل بسته بندی شود ک ه از عنصر ف لز ی م س و آلیاژ های آن اجتناب شده باشد. م شکل است و نگهداری روغن ه ا یا اسی د PVC ارائه نتایج دقیق در مورد پایداری نسبی روغ ن در بطری های شیشه ای شفا ف و اولئیک بالا نظیر روغن زیتون در شرایط طبیعی در شیشه های شفاف و بطری های پلاستیکی تقریبا مًشابه است ولی در خ ص و ص مات نتیجه مشا به ای PVC روغن هایی که درج ه غیر اشباع آن ها بالاست، مثل روغن های سویا و آفتابگردان، استفاده از بطری ها ی دارد.

کلمات کلیدی

, بسته بندی روغن , قوطی فلزی , ظروف
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007375,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {بسته بندی روغنهای خوراکی},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوجان, ايران},
keywords = {بسته بندی روغن ، قوطی فلزی ، ظروف},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بسته بندی روغنهای خوراکی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]