همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( کاربرد Bacillus thuringiensis به عنوان یک عامل بیولوژیک در تولید مواد غذایی ایمن )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

اگرچه مصرف کنندگ ان به دنبال غذاه ای ارزان در نتیجه تولیدات کافی محصولات کشاورزی هستن د، اما نگران ایمنی آ ب و غذ ا و یا مدیریت تلفیقی آ فات، سیستمی پای دار از نظ ر IMP . رها شدن باقی مانده آفت کش ها و در کل محیط زیستشان نیز می با ش ن د اقتصادی و زیست مح ی طی بوده و با استفاد ه از فاکتو ر های طبیعی از آسیب ایجاد شد ه توسط آفات، بیماری ها و علف ها ی ه ر ز جلوگیری می کن د . نتیجه تحقیقی در سا ل 1996 در امریکا نشان داد ک ه % 85 مشتریان ترجیح می دهند محصولات بدست آمده ب ه کاربرد حشره کش های میکروبی است که در این میان باکتری IMP این شیوه را در جیره غذایی خود به کار ب ب ر ن د . یکی از روش های از نقش و اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار بوده و % 95 بازار فروش این نوع حشره کش ها را به خود Bacillus thuringiensis اختصاص می ده د . از این باکتری علاوه بر تولید حشره کش، در تولید گیاهان مقاوم به حشره از طریق مهندسی ژنتیک نیز استفا د ه می شود . به این صورت که ژن سم از باکتری ایزو له و به گی اه منتقل می گ ر د د . این روش در تولید گیاهانی مانند گوجه فرنگی، سی ب زمینی، پنبه و تنباکو کاربرد دا ر د . چنین مبارزات بیولوژ یکی در حفظ م حصولات کشاورزی منجر به تولید م و ا د غذایی ایمن با هزین ه به عنوان حشره ک ش Bacillus thuringiensis کمتر و کاهش مشکلات زیست محیطی می شود. در تحقیق حاضر استفاده از میکروبی، ضرورت به کارگیری، معایب و مزایا، محصولات غذایی بدست آمده به این روش، ارگان های قانون گذار، جنبه های اقت ص ا د ی و اثرات زیست محیطی به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است.

کلمات کلیدی

, باسیلوس تورینجینسیس, حشره کش میکروبی, ایمنی, مدیریت تلفیقی آفات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007378,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {کاربرد Bacillus thuringiensis به عنوان یک عامل بیولوژیک در تولید مواد غذایی ایمن},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوجان, ايران},
keywords = {باسیلوس تورینجینسیس، حشره کش میکروبی، ایمنی، مدیریت تلفیقی آفات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاربرد Bacillus thuringiensis به عنوان یک عامل بیولوژیک در تولید مواد غذایی ایمن
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]