همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انواع روش های مختلف یون زدایی از آب عبارتنداز : در روش یونی از رزینهای تعویض کننده آنیون و کاتیون استفاده می شود. رزینها به شکل (Lon Exchenger) -1 تعویض یونی 1 میلی لیتر و در آب نامحلول اند و قابلیت تبادل یونهای محلول در آب را دارند. / ذرات ریز کروی با قطرهای حدود 3/. با 5 استفاده از روش تقطیر تنها روشی است که به طور صد در ص د ، تم ام عوامل بیما ر ی ز ا ( باکتری ، (Disillation) -2 تقطیر ویروس و ... ) را از آب حذف می کند. از روش انجماد برای تولید آب شیرین استفاده می کنند . (Freezing) -3 انجماد معمولاً یک دستگاه الکترودیالیز از غشای انتخاب – آنیون و غشای انتخاب – کاتیون که (Electro Dialiysts) -4 الکترودیالیز به طور متناوب قرار گرفته اند ، تشکیل شده است . اسمز معکوس فرآیندی فیزیکی است که می توان از محلولی (حلال + ناخالصی ) به (Reverse Osmosis) -5 اسمز معکوس کمک یک غشاء نیمه تراوا، حلال تقریباً خالص تهیه کرد

کلمات کلیدی

, یون زدایی , تقطیر , الکترودیالیز , انجماد
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007381,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {یون زدایی ، تقطیر ، الکترودیالیز ، انجماد},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]