اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , 2007-12-04

عنوان : ( نگهداری و بسته بندی پسته )

نویسندگان: ناصر صداقت , علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

حشرات می توانند در پسته ایجاد خسارت کنند و کرم مغز خوار نارنجی NOW مهمترین این آفات بشمار می رود که با فومیگاسیون متیل برماید قابل کنترل است . پسته های زود خندان مستعد تولید آفلاتوکسین می باشند . پسته های حاوی آفلاتوکسین می توانند بر اساس فلورسانس آفلاتوکسین سورت شوند . حفظ کیفیت و توسعه زمان ماندگاری پسته بستگی به عواملی نظیر درصد رطوبت پسته ، رطوبت نسبی محیط و درجه حرارت انبار ، مهار اکسیژن ، کنترل و مهار فعالیت حشرات دارد. اپتیمم شرایط نگهداری پسته دمای صفر تا 10 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 65 – 70 درصد گزارش شده است . پسته به دلیل وجود درصد چربی بالا نیز مستعد فساد می باشد تخریب چربی ها به دلیل فعالیت های هیدرولتیک (آنزیمی ) و یا اکسیداسیون می باشد. استفاده از مواد اولیه و سیستم های مناسب می تواند موجب حفظ کیفیت پسته گردد. در حال حاضر استفاده از کیسه های پلاستیکی چند لایه حاوی OPP که در یک طرف آن آکریلیک و طرف دیگر پلی و ینیل الکل پوشش داده شده است. با استفاده از ماشین های FFS برای بسته بندی و نگهداری پسته خشک کاربرد گسترده ای پیدا کرده است . فیلم های چند لایه دیگر که برای بسته بندی پسته مناسب می باشند عبارتند از PET/PVC/LLDPE ، OPP/EVOH ، PET/PVDC ، EVA/PE استفاده از گاز ازت در سیلو های نگهداری پسته قبل از بسته بندی به منظور افزایش زمان ماندگاری پسته توصیه شده است.

کلمات کلیدی

, پسته , بسته بندی , آفلاتوکسین , فساد , ماندگاری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1008119,
author = {صداقت, ناصر and شریف, علی},
title = {نگهداری و بسته بندی پسته},
booktitle = {اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته},
year = {2007},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پسته ، بسته بندی ، آفلاتوکسین ، فساد ، ماندگاری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T نگهداری و بسته بندی پسته
%A صداقت, ناصر
%A شریف, علی
%J اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته
%D 2007

[Download]