عنوان : ( بررسی تولید انواع فرآورده های پسته )
نویسندگان: فخری شهیدی , ناصر صداقت , محبت محبی ,چکیده
پسته یکی از اقلام مهم صادراتی کشور بوده، در شرایط کنونی حدود 55 درصد از تولید و بیش از 60 درصد صادرات جهانی پسته دراختیار ایران است. کشورهای عرضه کننده در بازار جهانی پسته، علاوه بر افزایش سهم خود از عرصه جهانی، رعایت استانداردهای کیفی، تبلیغات و بازاریابی، در زمینه تولید فرآورده های جدید و با ارزش افزوده بالا از پسته نیز فعالیت می کنند. در این پژوهش، ضمن بررسی وضعیت ایران در بازارهای جهانی پسته، انواع محصولات پسته (روغن و کره پسته) و نیز پتانسیل کشور در زمینه تولید این فرآورده ها مورد بررسی قرار می گیرد.
کلمات کلیدی
, پسته, کره پسته, روغن پسته, صادرات@inproceedings{paperid:1008134,
author = {شهیدی, فخری and صداقت, ناصر and محبی, محبت},
title = {بررسی تولید انواع فرآورده های پسته},
booktitle = {اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته},
year = {2007},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پسته- کره پسته- روغن پسته- صادرات},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تولید انواع فرآورده های پسته
%A شهیدی, فخری
%A صداقت, ناصر
%A محبی, محبت
%J اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته
%D 2007