عنوان : ( روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا )
نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,چکیده
در فرآیندهای موجود، استخراج و تصفیه گلوکوزیدهای شیرین کننده از برگهای استویا در برگیرنده مراحل زیادی از فرآیند می باشد که شامل استخراج بوسیله حلال های آبی است هدف از مطالعه حاضر توسعه فرآیندهای استخراج و تصفیه شیرین کننده ها با کاهش تعداد واحدهای عمل کننده و کاهش و یا حذف کاربرد روشهای شیمیایی دربرگیرنده حلالهای آبی می باشند آن بینایی است که برای انتخاب بسیار کارآمد م یباشد. همچنین نشان می دهد که فرآیندهای غشایی چند مرحله ای با PH استخراج گلوکوزیدها در دما و موفقیت قادر به تغلیظ شیری نکنند ههای گلیکوزیدی است. بر اساس نتایج مقدماتی، نشان م یدهد که ترکیبات تلخ مزه در فرآیند نانوفیلتراسیون از کنسانتره شیری نکننده شستشو م یشود همچنین این کار اثبات کرده است که یک فرآیند جداسازی بر مبنا غشا برای تصفیه گلیکوزیدهای اساسی شیری نکننده قابل ترقی بوده و نیازمند توجه بیشتر می باشد.
کلمات کلیدی
روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا@inproceedings{paperid:1008425,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا},
booktitle = {دومین کنفرانس غذای فراسودمند},
year = {2008},
location = {تهران, ايران},
keywords = {روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا},
}
%0 Conference Proceedings
%T روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J دومین کنفرانس غذای فراسودمند
%D 2008