دومین کنفرانس غذای فراسودمند , 2008-12-01

عنوان : ( مقایسه موادناپایدار پودرموز آب زدایی شدهبا استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلاء،خشک نمودن باکمک انجمادوخشک نمودن با کمک هوا )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پودرموز بااستفاده از شیوه های مختلف آب زدایی شد؛ آب زدایی با کمک تسمه خلاء(VBD) ،خشک نمودن با کمک انجماد (FD) و خشک نمودن با کمک هوا(AD) جهت تهیه پودر موز.مواد ناپایدار از پودر خشک شده موز با استفاده از شیوه ی استخراج میکرو فاز جامد(SPME) استخراج شدند و از هم جدا شدند و توسط اسپکترومتری توده ای کروماتوگرافی گازی(GC-MS) مشخص شدند. SAS(سیستم بررسی آماری) برای ارزیابی سهم مواد ناپایدار مهم مورد استفاده قرار گرفت.استرها نقش مهمی در ایجاد عطر پودر موز ایفا می کنند.اجزای سازنده مهم در پودر موز که عامل ایجاد عطر میوه هستند عبارت بودند از:استر، 3 -متیل بوتانوئیک اسید،3-متبل بوتیل استر، 3-متیل بوتیل استات و استر بوتانوئیک اسید ، 3-متیل بوتیل .بیشتر الکل های شناسایی شده در پودر موز ،انول ها بودند و برخی دارای حلقه ای طویل بودند.یوجنول و المیسین که رایحه ی خاص و مطبوعی به محصول می بخشند،نیز شناسایی شدند.آلکیزآلکین،اجزای سازنده ی کم اهمیتی در پودر موز را تشکیل می دادند.براساس بررسی اجزاء در سیستم بررسی آماری، می توان نتیجه گرفت که شیوه ی مورد پسند برای تولید پودر موز با عطر مطلوب ،شیوه FD می باشد که پس از آن شیوه های VBD و شیوه ی AD می باشند.

کلمات کلیدی

, عطر, موز, خشک نمودن, GC-MS, پودر, موادناپایدار
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1008426,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {مقایسه موادناپایدار پودرموز آب زدایی شدهبا استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلاء،خشک نمودن باکمک انجمادوخشک نمودن با کمک هوا},
booktitle = {دومین کنفرانس غذای فراسودمند},
year = {2008},
location = {تهران, ايران},
keywords = {عطر،موز،خشک نمودن،GC-MS، پودر،موادناپایدار},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مقایسه موادناپایدار پودرموز آب زدایی شدهبا استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلاء،خشک نمودن باکمک انجمادوخشک نمودن با کمک هوا
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J دومین کنفرانس غذای فراسودمند
%D 2008

[Download]