عنوان : ( اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی )
نویسندگان: آرش کوچکی ,چکیده
به منظور تعیین تاثیر نوع امولسیفایر (لسییتین، E471 و E472) و سطوح مصرف آن و نیز آنزیم آلفا آمیلاز قارچی و سطوح مصرف آن بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. افزودن این امولسیفایرها در مقایسه با نمونه شاهد ویسکوزیته را افزایش داد و با افزایش غلظت هر سخ نوع امولسیفایر، ویسکوزیته ابتدا روند افزایشی داشت و سپس به ثبات رسید. علاوه بر این با افزایش غلظت امولسیفایر ها
کلمات کلیدی
, رئولوژی, امولسیفایر, آنزیم آلفا آمیلاز, خمیر@article{paperid:1008684,
author = {کوچکی, آرش},
title = {اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2006},
volume = {20},
number = {1},
month = {May},
issn = {1029-4791},
pages = {179--191},
numpages = {12},
keywords = {رئولوژی، امولسیفایر، آنزیم آلفا آمیلاز، خمیر},
}
%0 Journal Article
%T اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی
%A کوچکی, آرش
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2006