عنوان : ( بررسی میکروفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید )
نویسندگان: اعظم یوسفی , محمد فارسی , عصمت یوسفی ,
چکیده
قارج خوراکی دکمه ای روی یک محیط کاملا اختصاصی به نام کمپوست رشد می کند. در تخمیر مواد اولیه کمپوست قارچ های زیادی دخالت دارند. شناسایی قارچ های مفید و مضر در تخمیر اختصاصی کمپوست میتواند به افزایش عملکرد قارچ دکمه ای سفید کمک نماید. در این تحقیق فلور قارجی از زمان تهیه بستر کشت تا زمان شروع میوه دهی بررسی شد. از تمام مراحل تهیه کمپوست نمونه گیری شد. در مجموع قارچهای زیر مشاهده شدند. Pnicillium sp., Cladosporium cladosporides, Botryotrichum piluliferum, Coprinusspp.
کلمات کلیدی
, قارچ خوراکی دکمه ای, کمپوست, میکروفلور@inproceedings{paperid:1008962,
author = {اعظم یوسفی and فارسی, محمد and عصمت یوسفی},
title = {بررسی میکروفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید},
booktitle = {هیجدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران},
year = {2008},
location = {همدان, ايران},
keywords = {قارچ خوراکی دکمه ای، کمپوست، میکروفلور},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی میکروفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید
%A اعظم یوسفی
%A فارسی, محمد
%A عصمت یوسفی
%J هیجدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران
%D 2008