عنوان : ( کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر )
نویسندگان: مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد ,چکیده
توجه به استفاده از فیلتراسیون غشایی در تولید شکر صنعتی خصوصاً در حال حاضر که غشاءهای معدنی به صورت تجاری قابل دسترس هستند، در حال افزایش میباشد و مسئله مهمی که در این میان وجود دارد، حذف مواد رنگی قبل از مرحله کریستالیزاسیون میباشد. بررسیها نشان میدهد که پلی ساکاریدها در رنگ کریستالهای شکر مؤثرند، لذا از معیارهای اصلی در انتخاب یک غشاء برای این منظور میزان رنگبری و حذف پلی ساکاریدها میباشد. پس از انتخاب غشاء نوبت به بررسی پارامترهای عملیاتی مثل دما، سرعت جریان عرضی، فشار عرضی بر روی کارایی غشاء و میزان حصول نتایج مطلوب میرسد. در بسیاری از حالات بررسی شده حذف کدورت و پلی ساکاریدها بوسیله غشاءهای UF بسیار خوب بوده است.
کلمات کلیدی
, اولترافیلتراسیون, رنگ, نیشکر@inproceedings{paperid:1009308,
author = {شهیدی نوقابی, مصطفی and رضوی, سیدمحمدعلی and بهزاد, خلیل},
title = {کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر},
booktitle = {بیست و هفتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران},
year = {2005},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {اولترافیلتراسیون، رنگ، نیشکر},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر
%A شهیدی نوقابی, مصطفی
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%A بهزاد, خلیل
%J بیست و هفتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران
%D 2005