پنجمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران , 2007-11-24

عنوان : ( مقایسه ترکیبات شیر و گوشت در گاوهای کلون شده )

نویسندگان: غلامرضا هاشمی تبار , مهدی امیریانی , مرتضی کیوانلو , محسن نعیمی پور ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

خلاصه : تولیدات دامی بیوتکنولوژیک حدود 30 سال است که با ظهور دام های کلون شده و سپس دام های ترانس ژنیک بوجود آمده است. ولی با این وجود هیچکدام وارد بازارهای غذایی نشده است، و در هم ین دوره گیاهان تغ ییر یافته ژنتیکی در برخی نقاط جهان در سیستم تولیدات کشاورزی بخش قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند بطور مثال 80 ٪ تولی دات ذرت، پنبه و سو یای ایالات متحده آمریکایی درسال 2006 مرتبط با این گیاهان بوده است و حدود 100 میلیون هکتار در دنیا از این گیاهان کشت می شود که از نظر اقتصادی برای تولید کنندکان سودمند است و از نظر تاثیرات محیطی بعلت کاهش مصرف سموم حشره کش و علف کش مفید واقع شده اند. البته ورود این محصولات گی اهی با ایجاد سیستم نظارتی و کنترلی دقیق همراه بوده است. تا خطرات احتمالی از جمله انتقال ژنی های این گیاهان به سایر گیاهان و خطر ایجاد مقاومت ها در این گیاهان را کاهش دهند. در مورد تولی دات دام ی بیوتکنولوژی ک ای ن , Food and Drug Administration کنترل و مدیریت جدیداً توسط سازمان های مانند آغاز شده است. در ای ن مقاله Food and Agriculture Organization(FAO) (FDA) به بررسی تحقیقاتی که در زمینه سلامتی شیر و گوشت گاوهای کلون شده انجام گرفته، می پردازیم.

کلمات کلیدی

, کلمات کلیدی: دام های کلون شده, سلامت تولیدات دامی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1011096,
author = {هاشمی تبار, غلامرضا and امیریانی, مهدی and کیوانلو, مرتضی and نعیمی پور, محسن},
title = {مقایسه ترکیبات شیر و گوشت در گاوهای کلون شده},
booktitle = {پنجمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران},
year = {2007},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کلمات کلیدی: دام های کلون شده، سلامت تولیدات دامی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مقایسه ترکیبات شیر و گوشت در گاوهای کلون شده
%A هاشمی تبار, غلامرضا
%A امیریانی, مهدی
%A کیوانلو, مرتضی
%A نعیمی پور, محسن
%J پنجمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
%D 2007

[Download]