سومین کنگره علوم دامی کشور , 2008-10-15
عنوان : ( تاثیر سطح پروتئین جیره بر احتیاجات اسیدآمینه آرژینین در جوجه های گوشتی 21-1 روزه )
نویسندگان: رحمان جهانیان نجف آبادی , حسن نصیری مقدم ,فایل: Full Text
چکیده
تاثیر سطح پروتئین جیره بر احتیاجات اسیدآمینه آرژینین در جوجه های گوشتی 21-1 روزه
کلمات کلیدی
, جوجه های گوشتی, پروتئین, آرژینین, پاسخ ایمنی, واکنش ازدیاد حساسیت پوستیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1012109,
author = {رحمان جهانیان نجف آبادی and نصیری مقدم, حسن},
title = {تاثیر سطح پروتئین جیره بر احتیاجات اسیدآمینه آرژینین در جوجه های گوشتی 21-1 روزه},
booktitle = {سومین کنگره علوم دامی کشور},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {جوجه های گوشتی، پروتئین، آرژینین، پاسخ ایمنی، واکنش ازدیاد حساسیت پوستی},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر سطح پروتئین جیره بر احتیاجات اسیدآمینه آرژینین در جوجه های گوشتی 21-1 روزه
%A رحمان جهانیان نجف آبادی
%A نصیری مقدم, حسن
%J سومین کنگره علوم دامی کشور
%D 2008