سومین کنگره علوم دامی کشور , 2008-10-15

عنوان : ( اثر افزودن مازاد ویتامین A ویتامینE و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی )

نویسندگان: محمدرضا اکبری , حسن کرمانشاهی , حسن نصیری مقدم , علیرضا هروی موسوی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

اثر افزودن مازاد ویتامین A ویتامینE و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی

کلمات کلیدی

, ویتامین A, ویتامین E, روی, جیره پایه گندم, قابلیت هضم مواد مغذی, ریخت سنجی, جوجه گوشتی