عنوان : ( بررسی بقایای سموم در محصولات کشاورزی ایران مطالعه موردی: بررسی بقایای دیازینون در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon) )
نویسندگان: پرویز رضوانی مقدم , رضا قربانی , علیرضا کوچکی , لیلا علیمرادی , الهام عزیزی , آسیه سیاه مرگوئی ,چکیده
دیازینون بعنوان یک افت کش شیمیایی بدلیل طیف اثر بخشی گسترده ای که دارد مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان محصولات کشاورزی قرار گرفته است. اما درصورت عدم رعایت دوره ماندگاری آن ، وجود بقایای سم در محصولات سلامت مصرف کنندگان را بشدت به مخاطره میاندازد. در این پژوهش جهت تعیین میزان بقایای سم دیازینون در گوجه فرنگی ، خیار و خربزه، نمونه های گوجه فرنگی از دو منطقه (شیروان و مشهد)، خربزه از دو منطقه (شیروان و تربت جام) و خیار از شش منطقه (دزفول، جیرفت، کرمان، شیروان، مشهد و رفسنجان) تهیه شد....
کلمات کلیدی
, امنیت غذایی, بقایای سموم, کروماتوگرافی گازی, سلامت انسان, محیط@article{paperid:1012131,
author = {رضوانی مقدم, پرویز and قربانی, رضا and کوچکی, علیرضا and علیمرادی, لیلا and عزیزی, الهام and سیاه مرگوئی, آسیه},
title = {بررسی بقایای سموم در محصولات کشاورزی ایران مطالعه موردی: بررسی بقایای دیازینون در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon)},
journal = {علوم محیطی},
year = {2009},
volume = {6},
number = {3},
month = {July},
issn = {1735-1324},
pages = {63--72},
numpages = {9},
keywords = {امنیت غذایی، بقایای سموم، کروماتوگرافی گازی، سلامت انسان، محیط},
}
%0 Journal Article
%T بررسی بقایای سموم در محصولات کشاورزی ایران مطالعه موردی: بررسی بقایای دیازینون در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon)
%A رضوانی مقدم, پرویز
%A قربانی, رضا
%A کوچکی, علیرضا
%A علیمرادی, لیلا
%A عزیزی, الهام
%A سیاه مرگوئی, آسیه
%J علوم محیطی
%@ 1735-1324
%D 2009