اولین همایش تخصصی روغن زیتون , 2009-02-21

عنوان : ( بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس )

نویسندگان: مریم رواقی , محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

زیتون یک میوه مناطق مدیترانه ای است که عمدتاً به دلیل روغن آن کشت می شود. در سال های اخیر تحقیقات انجام گرفته در زمینه فواید تغذیه ای این روغن باعث افزایش تمایل مردم نسبت به مصرف و در نتیجه رشد تولید این محصول در ایران و جهان گردیده است. تصفیه روغن زیتون در مورد روغن های با اسیدیته بالا و خصوصیات حسی نامطلوب به کار می رود . گرچه فرایند تصفیه به دو صورت فیزیکی و شیمیایی انجام می گیرد، تصفیه فیزیکی با توجه به فواید فراوان نسبت به تصفیه شیمیایی ارجحیت دارد. افت تصفیه ای کمتر، بازده بالاتر، مصرف مواد شیمیایی پایین تر و فاضلاب بسیار کمتر با توجه به مقادیر بالای اسید چرب آزاد در روغن خام از مهم ترین فواید این روش تصفیه ای می باشد و از این رو در سال های اخیر بیشتر کارخانجات تصفیه روغن تمایل به جایگزین کردن روش تصفیه شیمیایی با روش تصفیه فیزیکی نشان داده اند.

کلمات کلیدی

, روغن زیتون, روغن پومیس, تصفیه فیزیکی.
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1012257,
author = {رواقی, مریم and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس},
booktitle = {اولین همایش تخصصی روغن زیتون},
year = {2009},
location = {تهران, ايران},
keywords = {روغن زیتون، روغن پومیس، تصفیه فیزیکی.},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس
%A رواقی, مریم
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J اولین همایش تخصصی روغن زیتون
%D 2009

[Download]