اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای , 2009-10-20

عنوان : ( بررسی اثرات کمیت و کیفیت نور (مدیریت نور) در محصولات گلخانه ای )

نویسندگان: محسن شاکری , اکرم فرزانه پلگرد ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

چکیده: نور یکی از مهم ترین فاکتورهای فتوسنتز در گیاهان است و انرژی لازم برای انجام این پدیده توسط نور خورشید و یا با استفاده از لامپهای مصنوعی در گلخانه ها تأمین می شود. شدت و طیف های نوری اثرات مهمی در کیفیت و کمیت، میزان و عملکرد، سرعت رشد محصولات گلخانه ای دارد، علاوه بر این، اثرات نور در تعامل با میزان اتیلن، فاصله کشت، میزان co2، و سایر فاکتور های درون گلخانه ای نیز متغییر است. این بررسی بمنظور مطالعه اثر طیف های نوری و شدت نور و سایر عوامل مرتبط با مدیریت نور در گلخانه صورت گرفت

کلمات کلیدی

, وازگان کلیدی: نور, گلخانه, فاصله کاشت, اتیلن, دمای خاک, دی اکسید کربن