عنوان : ( بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز، لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی )
نویسندگان: نعمت اله رزمی , غلامعلی جلودار , حسن ابراهیمی , حسن باغیشنی ,چکیده
بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز، لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی
کلمات کلیدی
, بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز, لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی@article{paperid:1014425,
author = {نعمت اله رزمی and غلامعلی جلودار and حسن ابراهیمی and باغیشنی, حسن},
title = {بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز، لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی},
journal = {دانشگاه علوم پزشکی کرمان},
year = {2006},
volume = {13},
number = {4},
month = {December},
issn = {1023-9510},
pages = {240--245},
numpages = {5},
keywords = {بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز، لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر کنسانتره آب میوه بکرایی بر میزان گلوکز، لیپید و فعالیت آنزیم های ALT و AST سرم خون موش های صحرایی دیابتی
%A نعمت اله رزمی
%A غلامعلی جلودار
%A حسن ابراهیمی
%A باغیشنی, حسن
%J دانشگاه علوم پزشکی کرمان
%@ 1023-9510
%D 2006