علوم آب و خاک, دوره (13), شماره (47), سال (2009-5) , صفحات (411-420)
عنوان : ( فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری )
نویسندگان: هما بقائی , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , مهدی نصیری محلاتی ,فایل:
Full Text

چکیده
طالبی با نام علمی از مهمترین محصولات جالیزی است که سطح زیر کشت بالایی را در ایران به خصوص استان خراسان به خود اختصاص داده است. دانه طالبی دارای ارزش تغذیه ای زیادی بوده و حاوی بسیاری از ترکیبات سلامتی زا مانند اکثر اسید های آمینه ضروری و اغلب اسید های چرب غیر اشباع است. در حال حاضر به جز بذر اصلاح شده این دانه که جهت کاشت توسط جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار میگیرد استفاده مفید دیگری از آن به عمل نیامده و لذا بخش عمده ای از ضایعات غذایی را تشکیل میدهد.عصاره....