دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور , 2007-05-16
عنوان : ( ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته )
نویسندگان: عطیه بهلولی قائن , عباسعلی ناصریان ,فایل: Full Text
چکیده
ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته
کلمات کلیدی
ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پستهبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1015772,
author = {بهلولی قائن, عطیه and ناصریان, عباسعلی},
title = {ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته},
booktitle = {دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور},
year = {2007},
location = {ايران},
keywords = {ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته},
}
%0 Conference Proceedings
%T ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته
%A بهلولی قائن, عطیه
%A ناصریان, عباسعلی
%J دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
%D 2007