سومین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی , 2007-11-21
عنوان : ( اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس، پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار )
نویسندگان: مرتضی چاجی , عباسعلی ناصریان ,فایل:
Full Text

چکیده
اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس، پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار
کلمات کلیدی
, اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس, پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشاربرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1015776,
author = {چاجی, مرتضی and ناصریان, عباسعلی},
title = {اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس، پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار},
booktitle = {سومین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی},
year = {2007},
location = {ايران},
keywords = {اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس، پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر استفاده از سود و آنزیم بر هضم پذیری باگاس، پیت خام و پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار
%A چاجی, مرتضی
%A ناصریان, عباسعلی
%J سومین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی
%D 2007